Vi söker en Stålsäljare till Stål & Verktyg

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med personlig försäljning? Vi söker nu en Stålsäljare som vill vara med och bygga för framtiden.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av material och förnödenheter till industri, bygg, service och hantverksföretag. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder som finns i Kronobergs Län. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 45 anställda och omsätter ca 140 MSek. Läs mer om oss här

Stålsäljare
Som Stålsäljare hos Stål & Verktyg är du i ständig kontakt med våra kunder, drivande i affärer och strävar alltid efter att ge bästa service och bygga långsiktiga kundrelationer. Vårt säljteam är en viktig del i ett effektivt flöde som snabbt och proffsigt agerar på kundernas önskemål och säljer in våra produkter och tjänster.

Arbetsuppgifterna är tydliga med fokus på säljprocessen inom B2B. Du kommare arbeta främst med innesälj men även med uppsökande försäljning samt offert och orderhantering i ett högt tempo som stimulerar till utveckling och affärsmannaskap. Du kommer arbeta både mot industri- och byggkunder och med hela vårt stålsortiment
som bas.

Erfarenhet
Som Stålsäljare hos Stål & Verktyg har du redan erfarenhet och kunskap i att arbeta med försäljning, gärna mot industri- och byggsektorn. Meriterande om du har koll på stångstål, plåt, rör och armering genom ditt tidigare arbete men vill nu lära dig ännu mer. Som person älskar du att sälja och har lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov. Vidare har du god ordning och reda, inte minst på detaljer och när du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter och är inte den som ger dig i första taget. Utmaningen handlar kort och gott om att leverera kunskap, service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning nom B2B tidigare och är beredd att visa engagemang och har det rätta drivet. Erfarenhet av vårt stålsortiment är en klar fördel samt att du behärskar affärssystem och det svenska språket väl. Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Intresserad?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan
Du skickar din ansökan till henrik.lofberg@sov.se senast 24 januari.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng