Klädtryck & brodyr

Vi hjälper dig att profilera ditt företag genom både klädtryck och brodyr. Vi är experter på profilering, låt oss hjälpa dig!

Profilerade arbetskläder stärker ditt varumärke. Med en bra profilering och snygga kvalitetskläder får du en bra marknadsföring för ditt företag samtidigt som jobbet blir roligare i kläder för absoluta proffs.

Hos oss har du möjligheten att exponera din logotyp och dina värdeord på både jackor, byxor, pikéer, kepsar och mycket mer!

Tryck
Hos oss har du möjligheten att trycka på de flesta textilier och tygtyper, det gäller allt från stora plagg till mindre accessoarer. Tryck lämpar sig bättre på tunnare tyger, fungerar till exempel utmärkt på t-shirtar.

Brodyr
Vi broderar på de flesta textilier och tygtyper. Hos oss kan du även fästa egna tygmärken som i vissa fall lämpar sig bättre för mer detaljerade tryck. Till motsatsen för tryck lämpar sig brodyr bättre för tjockare tyger, till exempel piké-skjortor. 

Designprocess
Vill du göra ändringar i text eller logotyp finns vi här för att skräddarsy en lösning för just dig!
Vi tar fram en design eller layout efter dina önskemål. Allt för att du som kund ska få en så friktionsfri upplevelse som möjligt!

Tveka inte att kontakta oss idag
Maila eller ring till oss så hjälper vi dig med att profilera ditt företag.
 

Stäng