Information kring Stål & Verktyg och Covid-19

Vi vill informera vår kunder om vad som just nu gäller på Stål & Verktyg i dessa turbulenta tider:

Hela vår verksamhet fungerar som vanligt och vi har samma höga tillgänglighet och leveransberedskap som tidigare och har ännu inga tecken på materialbrist. Vi har säkrat upp så mycket material som möjligt till våra Lagerservicekunder och levererar ut enligt plan.

Vår butik och stållager är öppna som vanligt och har du eventuellt ännu inte besökt och handlat i vår webbshop så rekommenderar vi ett besök där. Även våra turbilar rullar som vanligt fem dagar i veckan med oförändrad snabb leveranstid.

Vi har fortfarande full bemanning på kontor, butik och lager. Personal med luftvägssymtom stannar hemma och skall vara symtomfria i minst 48h innan de återgår i tjänst. Ingen i vår personal gör utlandsresor i tjänsten.

Vi är noggranna med hygienen och undviker fysisk närkontakt i syfte att minska smittspridningen. Vi gör fortfarande kundbesök så normalt som möjligt och kontaktar er i förväg för att stämma av.

Våra leverantörer är välkomna att besöka oss men vi vill bli kontaktade i förväg.

Vi följer dagligen utvecklingen från UD, Folkhälsomyndigheten och Arbetsmiljöverket och följer deras rekommendationer. Vid förändringar som rör vår verksamhet kommer vi kontinuerligt att hålla er uppdaterade.

Det är viktigt att vi alla tillsammans tar vårt samhällsansvar samtidigt som vi gör allt för att minimera effekterna av den uppstådda situationen.

Nyheter

Visa fler
Stäng