Vi söker en Lagermedarbetare till vår Stålhall

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med service? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande team.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, gas, stål och lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunde, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 45 anställda och omsätter ca 140 MSek. Läs mer om oss här

Lagermedarbetare:

Som Lagermedarbetare i Stål & Verktygs stålverksamhet arbetar du med vårt stålbaserade sortiment så som plåt, rör, armering, stångstål med mera. Du lossar och lastar leveranser, bereder orders och processar material. Du kommer också sälja och på bästa sätt serva våra lagerkunder. Det är meriterande om du har CE-behörighet med YKB.

Arbetsuppgifterna är varierande då du är i löpande kontakt med både kunder, kollegor och leverantörer där vi alltid strävar efter att ge bästa service och bygga långsiktiga relationer.

Erfarenhet:

Vi söker dig som har inspirerande arbetslivserfarenhet men känner att du vill utvecklas i ett företag som växer. Som person är du självgående, driven och tar gärna egna initiativ. Du är van vid att hugga i och trivs med fysiskt arbete och trivs med att ha många bollar i luften, är serviceinriktad och har förmåga att ställa om där du behövs.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid, med fast månadslön och placeringsort Växjö. Arbetstiderna avser dagtid. Till denna tjänst tillämpar vi provanställning upp till 6 månader. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil:

Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och är beredd att visa engagemang och har det rätta drivet. Krav är att du har truckkörkort och gärna erfarenhet av travers. Meriterande om du har CE-behörighet, YKB, ADR och behörighet för lastbilsmonterad kran. Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan: Du skickar din ansökan till joacim.carlsson@sov.se senast 19 juni.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng