Vi söker en Chaufför till vår kranbil

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med service? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande team.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av industri- och byggförnödenheter, bland annat Verktyg, Maskiner, Skydd, Infästning och Stål. Vi har över 25.000 lagerlagda artiklar fördelat på ca 400 leverantörer. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter över 160 MSek.

Kranbilschaufför 7-16:
Stål & Verktyg söker nu en chaufför/medarbetare till vår stålavdelning i Växjö. Som chaufför hos oss arbetare du med distribution av i huvudsak tungt material så som stål, gas, armering men även paket och gods till våra kunder. Vårt distrikt är Växjö med omnejd, ca 6-8 mil ut och körningarna är dagtid måndag till fredag 07-16.

Exempel på arbetsområden och arbetsuppgifter:             

  • Planering och fördelning av turer i samråd med övriga kollegor
  • Lastning & lossning av material hos kunder
  • Transport av gas
  • Fordonsvård och underhåll
  • Kundkontakt för att erbjuda bästa service

 

Vem trivs här?
Vi ser att du som söker tjänsten har relevant behörighet och lämplig erfarenhet inom liknande områden och/eller bransch. Du är ansvarstagande, har hög arbetskapacitet och arbetsmoral, god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Krav är att du har CE-behörighet, full YKB, ADR-utbildning, truckkort samt vana att arbeta med fordonsmonterad kran.

Övrigt:
Tjänsten är heltid med placering i Växjö, kollektivavtal finns.

Din ansökan skickar du till joacim.carlsson@sov.se senast 12 maj. Löpande intervjuer och tillsättning kan komma att ske.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng