Det är något speciellt med Stål & Verktyg

Vi vet hur det är. Att verka i en konkurrensutsatt bransch kräver hårt arbete, långa arbetsdagar och hundraprocentig koll på alla kostnader. Vi vill bidra med det vi är bäst på och se till att era val av verktyg, maskiner och förnödenheter alltid blir kostnadseffektiva.

En riktig yrkesbutik.
Vi är en av Smålands ledande lagerhållare för industri och bygg. I vårt breda sortiment hittar du över 500 000 artiklar och i butiken finns cirka 24 000 noga utvalda produkter samt 500 ton stål. Våra 48 erfarna medarbetare, alla med olika bakgrund och kompetens, har över 600 års erfarenhet inom branschen och står beredda att hjälpa dig när det till exempel gäller arbetsplatsens utformning och ergonomi, val av verktyg och fästelement, personligt skydd och lagerhållning. Var och en av oss ska klara av de flesta frågorna inom alla produktområden och branscher, men alla är också specialiserade på något eller några områden för att kunna gå djupare in i ett problem om det behövs.
Hos oss är kunden alltid i fokus. Vi anpassar oss och vårt lager efter ditt företags behov. 

Historia
Stål & Verktyg startades i samma lokaler redan 1976. Mycket har hänt sedan dess men affärsidén är lika enkel nu som då. Sedan 1992 har vi samma ägare och verkar endast för regionens bästa.

 

Stäng