Seminarie - CEJN

Välkommen på seminarie 6 sept 14.30-16.00
Träffas och diskutera energibesparing med hjälp av täta och säkra tryckluftssystem

Vi bjuder på fika! Stål & Verktygs konferensrum, Smedjegatan 43, Växjö
Anmälan till din säljare eller info@sov.se

 

DEN KANSKE STÖRSTA BOVEN I ETT TRYCKLUFTSSYSTEM ÄR LÄCKAGE
Uppemot 30% av tryckluften i ett företag producerar går upp i rök! För att åtgärda detta är det viktigt att man regelbundet ser över sin tryckluftsanläggning i jakten på läckor. Vanligtvis återfinns cirka 70-80 % av allt läckage nära användaren i slangar, slangklämmor, kopplingar och verktyg. Genom att byta ut dina gamla läckande produkter minimerar du ditt läckage och bidrar till en bättre miljö samtidigt som du spar pengar.

Skulle det vara intressant att deltaga i ett seminarium hos oss gällande onödiga kostnader i ert tryckluftssystem? Vi bjuder härmed in er tillsammans med ett antal andra kunder att ge lite bra tips på hur ni kan spara energi genom att ha koll på era prylar.

Vi bjuder på kaffe och en bulle. CEJN står för demo och ekonomisk genomgång av tryckluft och har givetvis med sig produkter för er att kolla på. Tid, ca 1-1,5h. Efter detta tar er kontakt från oss vid och fortsätter dialogen med er.

En grov uppskattning => En något år gammal PVC-slang med slangklämma är ofta en vanlig syn på svensk industri. Den läcker troligen luft motsvarande ett hål på ca 0,5-1mm/slang. Detta genererar en kostnad på ca 1500-2000:-/slang och år, på bara detta läckage och vid normalt elpris.

En CEJN Stream-Line slangsats som har en garanterat tät anslutning kostar i runda tal omkring 5-800:-, så för er finns det en besparing och snabb återbetalning på investeringen att hämta. Produkter från CEJN har vi normalt på hyllan.

Nyheter

Visa fler
Stäng