Vi söker en Låstekniker till Stål & Verktyg

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med lås och säkerhet? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande team.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, gas, stål och lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunde, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 45 anställda och omsätter ca 140 MSek. Läs mer om oss här

Låstekniker
Som Låstekniker hos Stål & Verktyg arbetar du i vår låsbutik med att hjälpa kunder över disk, tillverkning av nycklar och cylindrar, förbereda material till våra montörer, sköta beställningar, mm. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter som du löpande kommer arbeta med. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt under eget ansvar såväl som i team.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från praktiskt arbete och är beredd att visa engagemang och nyfikenhet att vilja lära dig nya saker. Du är Social och trivs med både kunder och medarbetare runt omkring dig och har ett flexibelt förhållningssätt till högt tempo och varierande arbetsbelastning. Meriterande är tidigare erfarenhet ifrån Låsverksamhet samt vana ifrån finmekanik och små detaljer. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan
Du skickar din ansökan med CV och Personligt brev till filip.svensson@sov.se

Nyheter

Visa fler
Stäng