Vi söker en Utesäljare med inriktning Industri

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med personlig försäljning? Vi söker nu ännu en utesäljare som vill vara med och bygga för framtiden i vårt växande Team.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, stål, lås samt yrkeskläder. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 50 anställda och omsätter ca 170 MSek. Läs mer om oss här.

Utesäljare Industri:
Som utesäljare hos Stål & Verktyg är du dagligen i kontakt med våra kunder via kundbesök samt strävar efter att alltid ge bästa service. Du kommer jobba ihop med vårt säljteam som snabbt och proffsigt agerar på kundernas önskemål och säljer in våra produkter och tjänster.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande, där du har ansvaret att utveckla försäljningen och samarbetet med dina kunder och i ditt distrikt. Du arbetar effektivt och självständigt i vårt affärssystem och har hjälp att ett kunnigt innesäljteam med offerter och order.
Placeringsort på vårt kontor i Växjö, möjligheten finns att utgå från Älmhult eller Åseda.

Erfarenhet: 
Du har god ordning och reda, inte minst på detaljer och när du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter och är den som gärna gör det lilla extra. Utmaningen handlar kort och gott om att leverera kunskap, service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom försäljning tidigare eller vill ta nästa steg i din utveckling. Har du engagemang och det rätta drivet samt erfarenhet av vårt breda sortiment inom verktyg, infästning & förnödenheter inom industri är det en klar fördel samt att du behärskar det svenska språket väl. Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov.

När du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter. Du har lätt att prioritera och planera och kan enkelt ställa om och byta fokus när det behövs och är inte rädd för att hugga i på olika områden. Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Försäljningschef Andreas Skagerlind på telefonnummer 073-7193642.

Ansökan: Du skickar din ansökan till andreas.skagerlind@sov.se senast 30 juni.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng