VI SÖKER PLATSCHEF LÅS & SÄKERHET

Vill du arbeta och i en ledande befattning inom lås och säkerhet? Vi söker nu en platschef till vår låsavdelning som vill bygga för framtiden.

Platschef Lås & Säkerhet

Arbetsbeskrivning

Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, stål samt lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunde, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter ca 130 MSek.

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och i en ledande befattning inom lås och säkerhet? Vi söker nu en platschef till vår låsavdelning som vill bygga för framtiden.

Platschef:
Som Platschef hos Stål & Verktyg arbetar du i huvudsak med att planera och leda det dagliga och långsiktiga arbetet på vår låsavdelning. Du är drivande i att sälja in och lämna offerter, planera och leda jobben och säkerställa att allt blir slutfört i tid, till högsta kvalité och service. Du har nära kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter inom både mekaniskt och automatiserade låssystem som du löpande kommer arbeta med. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt under eget ansvar såväl som i team.

Erfarenhet:
Som Platschef på Lås & Säkerhet hos Stål & Verktyg har du redan erfarenhet och kunskap i att arbeta med installation och service av lås, låssystem, dörrautomatik och relaterade produkter till dörrmiljön, gärna med erfarenhet inom svagström och styrsystem. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Du kommer ha ett team på 5 personer bestående av Låstekniker och Låsmontörer till ditt förfogande. Utmaningen för dig handlar om att leverera kunskap, service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete tidigare och är beredd att visa engagemang. Erfarenhet av projektering, offerera, byggmöte etc är meriterande. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan: Du skickar din ansökan till henrik.lofberg@sov.se senast 30 september.

Stäng