Vi söker nu en butikssäljare till Stål & Verktyg

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med personlig försäljning? Vi söker nu en butikssäljare!

Vi har en lång samlad erfarenhet inom branschen och satsar fortlöpande på kompetensutbildningar vilket skapar goda förutsättningar för att du ska kunna utvecklas och trivas i rollen som butikssäljare. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet i att vara en del i en av Smålands ledande yrkesbutiker.

ARBETSUPPGIFTER

Som butikssäljare på Stål & Verktyg är du i ständig kontakt med våra kunder, drivande i butiken och strävar efter att ge bästa service och bygga långsiktiga kundrelationer. Vårt butiksteam är en viktig del i ett effektivt säljteam som snabbt och proffsigt agerar på kundernas önskemål och säljer in våra produkter och tjänster.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande då man ansvarar för dels sortiment, olika leverantörer och ständigt utvecklar butikens attraktivitet men också hjälper våra kunder att hitta rätt produkter för deras behov och verksamhet.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

- Du älskar att sälja och är bekväm med att möta kunden, har god ordning och reda, inte minst på detaljer.
- Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov.
- När du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget.
- Du har koll på var en gängtapp, en svetselektrod och en sliprondell hör hemma genom ditt tidigare arbete med industri- och byggprodukter men vill lära dig ännu mer.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i vår butik i Växjö.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av VD Henrik Löfberg på telefonnummer 070-3459777.

Är du den vi söker? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 16 Januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. 

Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Du skickar ditt CV till Henrik Löfberg på henrik.lofberg@sov.se

Nyheter

Visa fler
Stäng